Oltári fiúk

est.hu:
9/10
|
olvasói
(0)
Nem, kérem, az ominózus film nem azonos a musicallel, melynek magyar változata tuti befutó lenne a banális dalszövegek („Oltári szent fiúúúúk - csíííípem az ostyát meg a boooort”) olimpiáján.
Mindenesetre a zenei körítésre ezúttal is nagy hangsúly helyeződött, a filmben elhangzó szerzeményeket ugyanis bizonyos Josh Homme komponálta meg, akinek neve mind a Kyuss, mint a Queens Of The Stone Age rajongók számára ismerősen csenghet. Emberünk pedig híres arról, hogy nevét minőségi produkciókhoz adja. 
 
Minden, ami a képzelet világában él, megtestesül a valóságban. Vagy a valóság a képzelet része? Ez Francis életének egyik nagy kérdése. Francisnek van egy barátja, Tim. A fiúk 14 évesek, egy egyházi iskola diákjai. A tanárok és a srácok „csak” valódi, élő emberek, egészen addig, amíg a Francis által rajzolt képregényekben életre-halálra menő harcot vívó hősökként testet nem öltenek. Már csak azt kell eldönteni, melyik az igazi arcuk. A gond csak az, hogy Francis ezt barátján kívül senkivel nem tudja megosztani, mert a képregény nem illik a katolikus iskola szigorához… 
kirsch
2010.03.16
|
The Dangerous Lives of Altar Boys
amerikai filmdráma, 104 perc, 2002
Rendező:

Peter Care

(13 kép)


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.