A tengeri szörny

est.hu:
5/10
|
olvasói
10/10 (9)
Ez egy olyan film, amit már eleve több részesre terveztek, bár szerencsére még nem találkoztam a folytatással, ha van egyáltalán. Pedig újraolvasva nem is olyan ötlettelen. Sellő-horror, szerintem ez óriási!
Kinek jut ilyen eszébe? A múlt század elején járunk Írországában, ahol akkori divat szerint dúl a kivándorlási láz. Angus és Lilian, két karneváli szélhámos egy véletlen folytán és tisztességtelen úton szert tesznek egy igazi sellőre! Ha jobban utána gondolok, nem is lehet tán ahhoz másképpen hozzájutni. A lebukástól félve és egy szebb jövő reményében újonnan szerzett kincsükkel együtt felszállnak egy Amerikába tartó hajóra.
 
Nyilván nem jó ötlet egy ilyen portékát a víz közelébe engedni, de mentségükre legyen mondva, a másik irányba még nehezebb dolguk lett volna. Az óceánon azonban hamar kiderül, hogy a tartályban úszkáló uszonyos szépség iszonyatos képességekkel is bír, és hogy az étvágyát nem csak a halak csillapítják. Hanem, na mik? 
 
 
háopépé
2007.08.10
|
Mermaid Chronicles Part 1: She Creature
amerikai thriller, 85 perc, 2001
(13 kép)


Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.