Robotzsaru 6. - Feltámadás

est.hu:
4/10
|
olvasói
6/10 (6)
Ezt ki nem hagyhatom! Ennél nagyobb szériaszámot tévéfilm kevés ért meg anélkül, hogy sorozat lenne.
Talán a Cápás szériából volt csak több, ha pár mutánsát is hozzávesszük. A Star Wars meg mozifilm. De kezdjük is el pléhbarátunk legaktuálisabb történetét! Minő furcsa, de a mozi a főhős deaktiválásával kezdődik, miután egy kemény csata folyamán sikerül az OCP-nek hatástalanítani Robotzsarut és ellenfelét. Ők ketten szinte teljesen működésképtelenné válnak, ami elég erős kezdet. A vadóc és lázadó Ann R. Key megmenti Robotzsarut, de Cable sajnos a fanatikus Dr. David Kaydick markába kerül, ami semmi jót nem jelenthet a világ számára, viszont a nézőknek remek konfliktusforrás.
 
Az őrült tudós ugyanis feltalált egy nagyon veszélyes bio-vírust, amit Cable segítségével akar a városban szétterjeszteni. Most jön egy szépséges csavar, de a hatodik részben belefér az ilyen. James Murphy a Robotzsaru nyomára bukkan, és amikor megtudja, hogy ő tulajdonképpen az apja, újra feléleszti a fiatal OCP menedzser gyűlöletét. Egy óriási összetűzés során a két ellenséges kiborg és az OCP vadászai között két személy áll egymással szemben: apa és fia, ami most egy kicsit bonyolultnak tűnik, és harmadszori elmondásra is, ezért muszáj lesz megnézni! Jaa, meg még a Rendőrakadémiás, az. 
 
háopépé
2007.08.10
|
Robocop: Resurrection
kanadai akciófilm, 375 perc, 2000
Rendező:

Julian Grant

Színész:

Leslie Hope
(Ann R. Key)

Maria del Mar
(Sara Cable)

Page Fletcher
(Alex J. Murphy)

Anthony Lemke
(James Murphy)

Kevin Jubinville
(Damian Lowe)

Geraint Wyn Davies
(David Kaydick)

Françoise Yip
(Lexx Icon)

Richard Fitzpatrick
(Albert Bixler)

(6 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.