Robotzsaru 7. – A lángok martaléka

est.hu:
3/10
|
olvasói
8/10 (6)
Nincs kétségünk afelől, hogy szegény Robotzsaru mentálisan immár olyan formában van, mint Schwarzi fizikailag az első Terminátor utolsó perceiben. De továbbra sincs kegyelem, megaláztatásai Hollywood jóvoltából tovább folytatódnak.
Ami azt illeti, a Vasprefektus kitartó fajta: Ellenlábasai eddig kábé minden egyes részben cafatokra szedték racsnis kulccsal és lángvágóval, lelkesedése azonban töretlen maradt. Egészen eddig a pontig. 
 
Az OCP új igazgatója, Damian Lowe teljesen SAINT bolondjává válik. SAINT egyfajta mesterséges értelem, ami arra született, hogy Delta Cityből egy komplett mechanikailag vezérelt és Lowe által irányított várost csináljon. Az őrült Dr. Kaydick közben pedig azt tervezi, hogy bio-vírusával megfertőzi SAINT-et, aki mind az embereket, mind a gépeket meg fogja semmisíteni. A Robotzsarunak egyetlen esélye van, hogy megmentse a várost: ha saját magát is megsemmisíti. 
kirsch
2010.10.23
|
Robocop: Crash and Burn
kanadai akciófilm, 89 perc, 2000
Rendező:

Julian Grant

Színész:

Page Fletcher
(Alex J. Murphy)

Maria del Mar
(Sara Cable)

Leslie Hope
(Ann R. Key)

Geraint Wyn Davies
(David Kaydick)

Anthony Lemke
(James Murphy)

Kevin Jubinville
(Damian Lowe)Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.