Titkos gyilkos mama

est.hu:
7/10
|
olvasói
8/10 (2)
Nyilvánvaló okokból senkit nem biztatnék a szóban forgó mű megtekintésére, de ezúttal olyan érvet tudok felhozni a film mellett, amire vélhetőleg senki nem számít: történetesen, hogy valós sztori alapján íródott.
A derék alkotók azonban néhány változtatást eszközöltek. Rögtön adódhat is a kérdés részünkről: vajh mennyire ízléses egy kvázi tragédiából szatírát csinálni? Önmagunktól elhatárolódva azt mondhatjuk: ha frappánsan teszik, nagyon is. 
 
Íme, Amerika majdnem tökéletes családja! Eugene papa fogorvos, aki hadat üzen minden cukortartalmú dolognak és a higiénia országos bajnoka. A gyerekek, Misty és Chip egészségesen fejlődő kertvárosi tinik, akiknek nincsenek rossz tulajdonságaik, leszámítva Chip őrült rajongását a vértől csöpögő horrorfilmekért. És persze ott a mama, Beverly, az ideális háziasszony. Egyszóval minden szép és jó. Talán túl szép is ahhoz, hogy igaz legyen... Egy napon Beverly bekattan: obszcén telefonhívásokkal lepi meg szomszédasszonyát, kocsijával elgázolja Chip tanárát és Hasfelmetsző Jackként végez egy sráccal, aki rossz megjegyzést tett a lányára. Nem telik el sok idő, és az egész kertváros rettegni kezd a tömeggyilkos mamától. 
kirsch
2010.10.11
|
Serial Mom
amerikai krimivígjáték, 90 perc, 1994
A hirhedt rendező édes kis mozija egy bűbájos családról és annak erkölcseit sajátosan védelmező anyukáról. A légycsapó az oka mindennek.
Rendező:

John Waters

(4 kép)


Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.