Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő

est.hu:
8/10
|
olvasói
7/10 (28)
James Woods-ot csípem a furcsa feje és szerintem elismerhető színészi képességei okán, J. Fox-ot meg mert játszik egy vicces sorozatban, ahol tényleg vicces, és úgy hívják a való életben, mint a Muldert. Ő itt Nick Lang, a népszerű filmsztár, ráadásul ő tényleg az is volt már megint a való életben is.


Nos, a filmtörténeti sztár szeretne kitörni a beskatulyázott szerepköréből, ami a kalandvilág, és úgy véli, a legjobb megoldás erre, ha eljátszik egy kemény, tényleg kemény és igazi zsarut. A szerepformálás legjobb eszköze szerinte az, ha otthagyja az álomgyárat, és néhány hetet New York utcáin tölt a méltán híres, és rettegett John Moss rendőrvirtuóz partnereként. A határozott fakabátnak, aki éppen egy kegyetlen sorozatgyilkos után nyomoz, nem is hiányzik más, mint egy bosszantó idol, aki ráadásul balfasz módjára közlekedik az elvadult közegben, és a stílusa is olyan, mint Balázsi Pannának, nem részletezem.

Ám főnöke imádja Nick Lang filmjeit, ezért hajthatatlan az együttműködést illetően. Moss-nak tehát meg kell találnia a módját, hogy ráncba szedje Lang-et, miközben fő feladatára kell koncentráljon. Szerintem tényleg remek kis film, viccesen akciós, és tűrhetően megcsinált munka. Röhögés, sör, cigi, de jó este lesz!

háopépé
2005.12.15
|
The Hard Way
amerikai akcióvígjáték, 106 perc, 1991
Rendező:

John Badham

Színész:

Michael J. Fox
(Nick Lang)

James Woods
(John Moss)

Annabella Sciorra
(Susan)

Stephen Lang
(ünneprontó)

Delroy Lindo
(Brix kapitány)

Christina Ricci
(Bonnie)

Penny Marshall
(Angie)

Conrad Roberts
(Witherspoon)

Luis Guzmán
(Benny Pooley)

(8 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.