Az igazság útja

est.hu:
6/10
|
olvasói
10/10 (2)
Ez a film jóval később született, mint a „sorozat” előző tagjai, nyilvánvaló, hogy azok sikere és a nosztalgia hívta életre, de kraft már nem nagyon volt benne.
Ezt érezteti a gyengécske sztori is, ahol már nem teljesen Callahané a főszerep, de a kasszába biztosan berakott pár dodót. Bár, a fene sem tudja, annyira nincs benne a köztudatban Piszkos Harry eme kalandja. Olyannyira erőltetett, hogy az alapsztori egyenesen Bronson Bosszúvágyából barangolt át a kortárs kollegához. Jennifert és húgát egy karneválon megtámadja néhány nehézfiú, akik megpróbálják megerőszakolni őket.
 
A fiatalabb lány beleőrül az esemény okozta sokkba, Jennifer ezért bosszút esküszik, és mivel talpraesett lány, egyesével felkutatja az elkövetőket, majd egyszerűen lelövi őket. Harry Callahan csak ekkor lép be a film életébe tevékenyen, hiszen őt bízzák meg az eset felderítésével. Mint általában, most is az igazság oldalán áll, csak azt nem értem, kit fog terrorizálni, ha már Jennifer mindenkit a földbe döngölt? És vajon ebben az esetben kinek az oldalán áll az igazság - a gyilkosén vagy az áldozatokén? Nehéz és felesleges kérdés ez egy akciófilmhez, és körülbelül annyira érdekfeszítő is, mint Piszkos Harry eme kései darabja. 
 
 
háopépé
2007.09.21
|
Sudden Impact
amerikai akciófilm, 109 perc, 1983
Rendező:

Clint Eastwood

Színész:

Clint Eastwood
(Harry Callahan)

Sondra Locke
(Jennifer Spencer)

Paul Drake
(Mick)

Pat Hingle
(Jannings főnök)

Bradford Dillman
(Briggs kapitány)

Michael Currie
(Donnelly hadnagy)Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.