Végső állomás 3.

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (36)
Woody Allen egyik novellájának hőse, Nat Ackerman legyőzi a Halált kopogós römiben, és így megmenekül. A Végső állomások kevésbé szerencsés hőseit azonban nem engedi ki ilyen könnyen a Kaszás a markából. A repülőgépszerencsétlenség és az országúti baleset után ezúttal egy hullámvasút a kiindulópont.
A harmadik rész jövőbe látó képességgel rendelkező hőse, Wendy (Mary Elizabeth Winstead, Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed; Halálbiztos) egy vidámparkba téved barátaival. A hullámvasutazás előtt Wendynek látomása támad: mindannyian az utolsó "vas-útjukra" indulnak, a szerelvények kisiklanak, és ők életüket vesztik a balesetben.
 
Persze ettől rendesen bepánikol és hisztizni kezd, mire a park alkalmazottai kivezetik. Csakúgy, mint az előző részekben, néhányan követik a példáját, és kiszállnak a kocsikból. A katasztrófa természetesen bekövetkezik, de ez nem azt jelenti, hogy azok, akik az utolsó pillanatban kiszálltak, megmenekülhetnek. A Halál szép sorban lecsap rájuk az előző részekben már megszokott furmányos módokon.
fujisan
2007.10.31
|
Final Destination 3
amerikai-német horror, 93 perc, 2006
Rendező:

James Wong

Színész:

Kris Lemche
(Ian McKinley)

Ryan Merriman
(Kevin Fischer)

Mary Elizabeth Winstead
(Wendy Christensen)

Alexz Johnson
(Erin)

Jesse Moss
(Jason Wise)

Gina Holden
(Carrie Dreyer)

Texas Battle
(Lewis Romero)

Chelan Simmons
(Ashley Freund)

Crystal Lowe
(Ashlyn Halperin)

(5 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.