Agyő, nagy Ő!

est.hu:
7/10
|
olvasói
6/10 (301)
Nehéz dolog a párválasztás, főleg, ha az ember páratlanul hülye. Eddie Cantrow (Ben Stiller) első ránézésre egy szolíd, jóindulatú, félénk fiatalember, és nem is történne vele semmi rendkívüli, ha nem félne annyira a házasságtól, hogy hallgasson hedonista apjára és papucskirály haverjára, és egyenesen belegyalogoljon egy meggondolatlan frigybe.
A kaka-pisi humor apostolaiként ismert Farrelly testvérek legújabb hőse átlagos amerikai tehát, aki harminc felett nehezen találja helyét a világban, és retteg attól, hogy az esküvői szingliszekcióban ülő tini asztaltársai lebuzizzák. Hamar bele is habarodik egy gyönyörű szőke környezetvédő aktivistába, gyorsan megkéri a lány kezét, nehogy cége áthelyezze őt Rotterdamba, és a lagzi után Mexikó felé veszik az irányt. Hamar kiderül azonban pár apró bibi: Lila, a feleség erőszakos, buta, exdrogos, nimfomán, féltékeny, ráadásul Exitet olvas (Na jó, ez már túlzás). Magyarul maga az ördög. Amikor Lila az erős napon leég, és a hotelszobában ragad, Eddie gyorsan beleszeret egy másik nőbe, a talpraesett Mirandába, és beindul a Farrelly-féle cuki bénázások vígjátéka, annak minden idióta és szórakoztató kellékével. 
 
Hiába azonban a megbotránkoztató túlzások sora, az Agyő, nagy Ő! egy jól felépített, valós problémákat vizsgáló ordenária, mely a vicces jelenetek kihagyásával mélyebb, mint Dosztojevszkij és a 4-es metró együttvéve. 
csmozi
2007.10.24
|
The Heartbreak Kid
amerikai romantikus vígjáték, 120 perc, 2007
Társkapcsolati vígjáték a Farrelly fivérektől, avagy mit tegyünk nászutas nejünkkel, ha sárkánnyá változik.
Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2007. november 1.
(13 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.