Játssz a túlélésért!

est.hu:
8/10
|
olvasói
6/10 (3)
Egyes filmalkotások stáblistái túlságosan is beszédesek ahhoz, hogy az ember inkább babzsákvarrással üsse el a megtekintésére szánt másfél órát. Tiszta sor, hogy egy Ice-T, Rutger Hauer, valamint Gary Busey nevével fémjelzett produkció az egészségesnél nagyobb mértékű negatív előítéletre adhat okot, ám ezúttal talán a legóvatosabb filmrajongók is átélhetik a kellemes csalódás érzését.
A jólfésült csöves, Jack Mason egy verőfényes reggelen arra az elhatározásra jut, hogy végez magával. Ám még mielőtt megszabadulhatna a földi lét gyötrelmeitől, egy visszautasíthatatlannak tűnő állásajánlattal lepik meg: egy vadászcsoportot kell elkalauzolnia a közeli erdőben.
 
Ám a kis naiv ekkor még nem sejti, hogy a préda szerepét neki kell eljátszania drámai hitelességgel. Bár a Játssz a túlélésért! sztorija az egyéni forgatókönyvek olimpiáján meglehetősen megalázó vereséget szenvedne (tudniillik, ezt a filmet 1982-ben már leforgatták Rambo címmel), b-kategóriás mivolta ellenére is elegendő izgalmat tartogat.
kirsch
2008.02.18
|
Surviving the Game
amerikai akciófilm, 89 perc, 1994
Színész:

Ice-T
(Jack Mason)

Rutger Hauer
(Thomas Burns)

Gary Busey
(Doc Hawkins)

Charles S. Dutton
(Walter Cole)

F. Murray Abraham
(Wolfe)

William McNamara
(Derek Wolfe)

John C. McGinley
(John Griffin)

Linkek


Kapcsolódó cikkek

(3 kép)


Filmek a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.