Európa kemping

est.hu:
8/10
|
olvasói
(0)
„Az első próbatermi felvételek még jók voltak, de a demóknál már eladták magukat” – avagy az ultrasznob zenerajongók bevett sablonmondata. Bár az ominózus idézet adott esetben filmekre is lefordítható, ám a sznob kicsengés megmarad.
De hát mit tegyünk, ha Szőke András esetében ez a színtiszta igazság? Ugyan ki ne cserélné el az RTL Klub-kompatibilis Hasutasokat vagy Bakkermant egy Vattatyúkra, Citromdisznóra, vagy akár egy Helyfoglalásra? Legfeljebb az, akinek az Apám beájulna jelenti a hazai filmművészet alfáját és omegáját. 
 
Az amatőr filmek szertelenségét burleszk-elemekkel dúsító film egy szigorúan titkos Tisza-parti nyomozás története. Badár vasutast a szentesi állomásról munka közben szólítja el a (titkosrendőri) kötelesség és Vízi kutyatenyésztő (szintén rendőr). A kutyafogattal a csongrádi Európa Kempingbe repesztenek, ahol a hírek szerint bombát helyeztek el. A bombát keresve Badárék megismerkednek a kemping nemzetközi vendégseregletével. Folyik a nyomozás, fogynak különféle szeszek, minden gyanús, ami gömbölyű, legyen az dinnye vagy egy terhes nő hasa. A végkifejlet zavaros, de szerencsére békés. 
kirsch
2010.04.08
|


Filmek a TV-ben
H
21
K
22
Sze
23
Cs
24
P
25
Szo
26
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
21
K
22
Sze
23
Cs
24
P
25
Szo
26
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.