Palira vettem a papát

est.hu:
7/10
|
olvasói
(0)
Maculay Culkin olyan volt, akár a 2Unlimited. A 90-es évek elején mindenki istenítette, majd – bár tett rá néhány kósza kísérletet, hogy visszakerüljön a köztudatba - végleg a feledés homályába merült. Ugyanakkor kezünket a szívünkre téve bevallhatjuk: míg orrnyálkahártyája nem állt napi kontaktusban az ilyen-olyan szemcsés anyagokkal, jó pár szerethető produkcióban szerepelt.
A Palira vettem a papát pl. vészjósló címe ellenére is van annyira szórakoztató, mint a Reszkessetek betörők vagy a My Girl: Timmynek pár napot elvált apjával, Ray-jel kell töltenie. Az apuka azonban nem ér rá vele foglalkozni, mivel éppen élete nagy rablásán dolgozik. Timmy unalmában lenyúlja a fater legújabb zsákmányát, és azok visszaszolgáltatását feltételekhez köti. Ray tehát kénytelen a gyermek számos kívánságát teljesíteni, ezért tehát kénytelen-kelletlen eleget kell tennie apai teendőinek. Ám miközben cukrászdába és vidámparkba hurcolássza fiát, egyéb társasága is akad néhány rendőr személyében.
kirsch
2009.07.29
|
Getting Even With Dad
amerikai vígjáték, 104 perc, 1994
Rendező:

Howard Deutch

(7 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.