Trespass

est.hu:
7/10
|
olvasói
10/10 (1)
A rutinos tévénéző jól tudja, hogy rapperek filmes szereplésének többnyire nincs pozitív hozadéka. Ezúttal azonban az alkotók keresve sem találhattak volna megfelelőbb személyeket a főgenyák szerepére, mint Ice Cube és Ice-T.
Tudom, utóbbi rímmester munkásságáért lelkesedni mai fejjel meglehetősen bizarr dolognak tűnhet, ám az igazság az, hogy hősünk 1995-ig bezárólag jobbára vállalható produkciókhoz adta a nevét. 
 
Vince és Don, két tűzoltó, egy tűzesetnél titokzatos dokumentumra bukkan. Egy ötven évvel ezelőtt elkövetett műkincsrablás tettese írta le benne az ellopott aranytárgyak rejtekhelyét. A két tűzoltó egy percig sem habozva a megjelölt helyszínre utazik, ahol könnyen megtalálják a kincs rejtekhelyét, egy külvárosi épületet. A bajok csak akkor kezdődnek, amikor szemtanúi lesznek egy gyilkosságnak, amit a helyi gengszterbanda követ el. Menekülniük kellene, de a kincset sem akarják otthagyni. A gengszterek pedig körülveszik az épületet. 
kirsch
2009.12.04
|
Trespass
amerikai akciófilm, 97 perc, 1992
Rendező:

Walter Hill

Színész:

Bill Paxton
(Vince)

Ice-T
(King James)

William Sadler
(Don)

Art Evans
(Bradlee)

Ice Cube
(Savon)

Bruce A. Young
(Raymond)

Glenn Plummer
(Luther)

Tommy 'Tiny' Lister
(Cletus)Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.