Nászok ásza

est.hu:
6/10
|
olvasói
9/10 (21)
A bemutatójában láttam egy vicces részt, ami mindenképpen felkeltette a figyelmemet, csakúgy, mint Buscemi srác, aki nem tud rossz lenni, még a rossz filmekben sem. Robbie Hartot, aki a nászok násza, akkor hívják, ha egy esküvő penetránsan szarnak ígérkezik, és valljuk meg, a legtöbb ilyen, már csak a létezése okán is.
Hart fergeteges bulit varázsol az összejövetelből, úgyhogy, a magyarok hívhatnak engem, meg a bandámat is, mi ugyanis pusztán csak sörért dolgozunk. Nász-bácsi bőszen felfelé tendáló karrierjének megkoronázása saját esküvője lehetne, ám menyasszonya a nagy napon elhagyja őt.

Ám ami még ennél is kellemetlenebb, hogy Robbie igaz lelki barátnője, Julia (Drew Barrymore) is férjhez készül menni, és éppen őt kéri fel, hogy segítsen neki az előkészületekben, ami ebben a hangulatvilágban több mint kockázatos. De hogy vicc is legyen a vígjátékban, Robbie az előkészületek során egyre biztosabb lesz abban, hogy Julia választottja, Glenn valójában egy seggfej, és az is egyre jobban kristályosodik laza elméjében, hogy Juliát neki teremtette az ég. Na, ezt kell megfejteni, és nevetni a megoldáson!
háopépé
2005.12.15
|
Wedding Singer
amerikai romantikus vígjáték, 89 perc, 1998
Rendező:

Frank Coraci

Színész:

Adam Sandler
(Robbie Hart)

Drew Barrymore
(Julia Sullivan)

Jon Lovitz
(Jimmie Moore)

Christine Taylor
(Holly Sullivan)

Allen Covert
(Sammy)

Matthew Glave
(Glenn Guglia)

Angela Featherstone
(Linda)

Christina Pickles
(Angie Sullivan)

Kevin Nealon
(Mr. Simms)

(4 kép)


Filmek a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
P
22
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
P
22
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.