Szétcsúszva

olvasói
7/10 (6)
No, hát ezt reklamáltam a múltkor! Ha ez a film thriller, akkor Sting Viharos hétfője mega-horror! Nem tudom, miért kell minden alkotásra ráakasztani ezt a megjelölést, ha egynél több benne a pofon és egy kis nyomozás után iciri-piciri vér is színezi a vásznat?
Nekem ez a film inkább humoros volt, és a hangulata maradt meg belőle igazán, ami valljuk be, jól passzol a szilveszter atmoszférájához. Carl egy átlagos, vidéki ügyvéd, aki bátyja, Justin halála után Londonba utazik, hogy jobban utána járjon a körülményeknek, és kiderítse, vajon baleset vagy gyilkosság áldozata lett-e testvére. Mint később kiderül, Sunny, Justin barátnője is értetlenül áll az események mögött. Justinnak volt egy eltitkolt énje, aki partikra járt, és tobzódott a kábítószerek nyújtotta élményekben.  
 
Ezért maga is testvére árnyékának nyomdokaiba szegődik, és megismerkedik bátyja barátaival, és ellenlábasaival is. Transzvesztiták, DJ-k, és dealerek népesítik be ezt a világot, így nem csoda, hogy tisztánlátás helyett barátunk is inkább az események sodrában és láncolatában találja magát, az ehhez tökéletes hátteret biztosító fővárosban. A cím nagyon találóan jellemzi e kellemes mozi minden tulajdonságát, érzetét. Remek inspiráció a szilveszteri programszervezés elkezdése előtt!  
háopépé
2005.12.22
|
Sorted
amerikai-angol thriller, 103 perc, 2000
A vidéki srác Londonban: bátyja halála után nyomoz, fejest ugrik a partiéletbe, öltönyét trendi cuccokra cseréli, és még szerelmes is lesz. Erős miliő, erősködő trükkök, erőltetett tanulságok.
Rendező:

Alexander Jovy

Forgalmazza: Best Hollywood

LinkekIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.