Ginostra

est.hu:
7/10
|
olvasói
1/10 (2)
Némely színészek gyakran panaszkodnak arra, hogy a közönség a mai napig hajlamos egy-egy húsz éve eljátszott kultikus karakterrel azonosítani őket. Nos, ha valaki, Harvey Keitel joggal vetemedhetne hasonszőrű vallomásokra.
Valószínűsíthető ugyanis, hogy nem csupán ezen sorok írója várta pl. a Coplandben, hogy ilyen megjegyzéseket tegyen: „ha másképp kapom vissza az autómat, mint ahogy odaadtam, Monster Joe két hullát takaríthat el.” Nos, tekintve, hogy ezúttal is elegánsan öltözött fontos embert játszik, önhibáján kívül ebben a műben is ott lebeg fölötte Mr. Wolf problémamegoldó szelleme. 
 
Egy FBI ügynök Szicíliában körülbelül hasonló komfortérzéssel rendelkező jelenség, mint az éjszakai sátorozó a szavannai pusztában. Matt Bensont ennek dacára is családjával több éves titkos küldetésre költöztetik Panareára. Festői környezetben laknak, előttük a Ginostra vulkán ormai. Egy napon az ügynök kihallgat egy árván maradt kisfiút, akinek családja bombamerénylet áldozata lett. Biztonsági okokból magához veszi Ettorét. A kényszerű és lassú örökbefogadás nem várt feszültségeket gerjeszt, idővel felesége is felfedi Matt titkát, amely szoros kötelékkel fűzi hozzá a fiú családját. 
kirsch
2010.01.15
|
Ginostra
amerikai-francia-olasz krimi, 135 perc, 2002
Rendező:

Manuel Pradal

Színész:

Harvey Keitel
(Matt Benson)

Andie MacDowell
(Jessie)

Harry Dean Stanton
(Del Piero)

Stefano Dionisi
(Giovanni Gigli)

Francesca Neri
(Elena Gigli)

Asia Argento
(apáca)

Veronica Lazar
(Suzanna Del Piero)

(7 kép)


Filmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.