Káprázat - Írisz

est.hu:
4/10
|
olvasói
(0)
A tévéfilmes thriller az éjszakai műsorsávban általában hasonló funkcióval bír, mint a templomok restaurálását taglaló Duna TV-s dokumentumfilmek. Azaz inszomnia vagy nyugtalanság esetén a leghatásosabb gyógymódok egyike.
Először is a bennük rejlő feszültség a Derrick őrszobás jeleneteivel vetekszik, másodszor váratlan fordulatai akár a Thomas, a gőzmozdony c. kultikus sorozatban is helyet kaphatnának. Nos, nincs ez másként ezúttal sem, ezúttal azonban olyan művel van dolgunk, melyet emberi időben – jobb híján – jó eséllyel hajlandóak lennénk végigbambulni. 
 
Sarah-t rémálmok gyötrik fia miatt, aki művészlélek volt, és egy veszekedés során elment hazulról. Évek múltán Sarah egy magánnyomozó segítségével a keresésére indul. A nyomok egy orosz város galériájába vezetnek, ahol a festmények a fiú munkáira emlékeztetnek. A nő már azt hinné, nyomon van, ám kiderül, hogy egy másik művész képei szerepelnek a kiállításon. Ám Sarah nem hagyja annyiban a dolgot. 
kirsch
2010.05.03
|
The Iris Effect
amerikai-orosz thriller, 90 perc, 2004
Rendező:

Nikolaj Lebedev

(10 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.