Mikulás szabadságon

est.hu:
5/10
|
olvasói
5/10 (6)
Minthogy már a húsvéton is túl vagyunk, nemhogy a karácsonyon, teljesen érthető és jogos, hogy a Mikulás jól megérdemelt pihenését tölti.
Csakhogy ez a szabadság most teljesen más, mint általában az évi rendes. A Mikulásnak ugyanis mindentől elment a kedve, tele van a hócipője, hogy a karácsony másról sem szól, mint a pénzről, a fejvesztett rohanásról, a tülekedésről, egyik üzletbe be, másik plázából ki, ez megy egész decemberben, s az emberek többsége már rég elfelejtett ünnepelni.
 
Ezért a Mikulás úgy döntött, hogy őt ez az egész nem érdekli, szabadságolja magát, és mindenki oldja meg az ajándékozást, ahogy akarja. A hír hallatán a Mikulás manó segítői úgy érzik, tenniük kell valamit, mielőtt kitör a világméretű botrány: be kell bizonyítaniuk, hogy főnökük tévedett. Ez persze nem könnyű feladat. Először is ki kell békíteniük egymással Természet anyó két fiát, hogy azután az ő közreműködésükkel sikerüljön visszaadni a Mikulásnak az emberekbe vetett hitét.
 
Forrás: Est.Tv Magazin
2008.04.11
|
The Year Without a Santa Claus
amerikai családi vígjáték, 84 perc, 2006
Rendező:

Ron Underwood

Színész:

John Goodman
(Mikulás)

Chris Kattan
(Sparky)

Eddie Griffin
(Jingle)

Ethan Suplee
(Jangle)

Delta Burke
(Mikulásné)

Harvey Fierstein
(Meleg fösvény)

Carol Kane
(Természet anyó)

Andrea Powell
(Julie Kadlubowski-Sanchez)

Michael McKean
(Hó fösvény)

(6 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.