Bolondok aranya

est.hu:
6/10
|
olvasói
7/10 (167)
Legkésőbb James Bond óta tudjuk, hogy bikiniben minden kicsit izgalmasabb, de a jó öreg 007-es azt is megtanította, hogy némi ész és valós izgalom nélkül a dombocskák és bicepszek mit sem segítenek egy filmen. A randiguru és a Mindenütt nő rendezője nem figyelt Bondra.
A tengerentúlon legutóbb a Szahara és Az utolsó gyémántrablás című kétes értékű opusokkal igyekezték kielégíteni azt a nézői csoportot, mely egy izzadt felsőtest vagy egy didivillanás láttán hajlamos megfeledkezni a kibontakozó cselekményről, és egy elismételt poénnak is úgy örül, mint újszülött a gyednek. Andy Tennant író-rendező hirtelen nagylelkűségtől vezérelve ebben a filmben a fentieken túl azokat a nézőket is elkényezteti, akik kifejezetten rajonganak az irritáló színészekért és a bárgyú történetvezetésért, a kincsvadász Ben Finnegan (Matthew McConaughey) és kedves exneje (Kate Hudson) kalandja ugyanis körülbelül annyira eredeti, mintha a Szomszédok szereplőgárdája egy kerületi kábeltévé megbízásából leforgatta volna A Karib-tenger kalózai negyedik részét. 
 
A könnyed romantikus vígjátékok mezőnyében a Bolondok aranya kifejezetten pergő darabnak számít, még víz alatti jeleneteket is elcsíphetünk benne (!), és mivel több benne a pofon, mint a puszi, ezért leginkább azoknak szól, akik a bunyót nézni szeretik, a szexet pedig csinálni. 
csmozi
2008.04.02
|
Fool`s Gold
amerikai romantikus vígjáték, 113 perc, 2008
Bolondos kincsvadászat csodás szigetek és formás idomok között. Nyolc általános nem követelmény.
Rendező:

Andy Tennant

Színész:

Kate Hudson
(Tess)

Matthew McConaughey
(Finn)

Donald Sutherland
(Nigel Honeycutt)

Ray Winstone
(Moe Fitch)

Alexis Dziena
(Gemma Honeycutt)

Ewen Bremner
(Alfonz)

Kevin Hart
(Bigg Bunny)

Malcolm-Jamal Warner
(Cordell)

Adam LeFevre
(Gary)

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2008. április 10.
(10 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.