Megfigyelés alatt

olvasói
8/10 (1)
A hongkongi akciófilm és krimi feszes történeteivel, lenyűgöző akcióival és izgalmas lendületével egy olyan külön fogalom, mely alapköve kéne, hogy legyen minden ilyen műfajú filmnek – gondoljunk csak a Szigorúan piszkos ügyek trilógiára és az első részének A tégla című amerikai remake-jére.
Yau Nai Hoi első rendezése, a Megfigyelés alatt középpontjában egy titkos, beépített nyomozói egység áll, élén a sokat tapasztalt főnökkel és a szárnyai alá került újonc rendőrnővel. Feladatuk egy ékszerrabló banda elfogása, de az idő előrehaladtával elszabaduló erőszak bizony megnehezíti a küldetést...
 
Az akciófilmes nagymester, Johnnie To (John Woo kis kommersz hozzá képest) produceri segédlete és profizmusa egyértelműen visszaköszön a filmen, nem is véletlen, hogy a Megfigyelés alatt a 15. Titanic Filmfesztivál egyik közönségkedvence volt. 
 
Forrás: Est.Tv Magazin 
2008.12.29
|
Gun chung
hongkongi krimi, 90 perc, 2007
A hongkongi rendőrség megfigyelő egységét egy ékszertolvaj banda elfogásánál vetik be, ám a rablók legalább olyan jól dolgoznak, mint a nyomukban járó rendkívül precíz rendőrök, akiket egy idősebb nyomozó vezet, akinek egy tapasztalatlan újoncra is figyelnie kell. Parádésan megkomponált HK krimi Johnny To mester műhelyéből.
Rendező:

Yau Nai-HoiFilmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.