Cyborg 2. - Üvegárnyék

est.hu:
4/10
|
olvasói
(0)
Bármily hihetetlen, egykor Angelina Jolie-nak sem támadt ingerenciája, hogy minden szembejövő gyermeket örökbe fogadjon. Annál is inkább, mert egy hasonszőrű produkció költségvetéséből jobbára csak egy kakas-nyalókát tudott volna finanszírozni a kis lurkónak.
Azóta Angelinánk ugyebár elismert színművésznő lett, már csak ezért is hajlamos az ember agyalapi szamárköhögésben kitörni, mikor megpillantja a képernyőn közvetlenül a Zetor-arcú Billy Drago mellett. Mrs. Pitt egy kibernetikus teremtmény hálátlan szerepében tűnik fel, akit alkotói arra programoztak be, hogy nyírja ki a konkurens cég vezetőjét. Csakhogy a paplanszájú kishölgy érzelmeket is képes táplálni, így rövid úton beleszeret potenciális áldozatába. Csakhogy a konstans főgenya mindezt nem nézi jó szemmel, és megannyi költséghatékony terminátort küld a szerelmesek nyomába.
kirsch
2009.06.02
|
Cyborg 2
amerikai sci-fi, 99 perc, 1993
(8 kép)


Filmek a TV-ben
H
3
K
4
Sze
5
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
3
K
4
Sze
5
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.