Szívörvény

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
Ben Affleck neve márkanév. Akárcsak a Wu 2 vagy a Pitralon. Akadnak azonban olyan produkciók, amikor hősünk valamilyen bizarr okból kifolyólag mégsem tűnik annyira tenyérbemászónak vagy tehetségtelennek. Más kérdés, hogy ez esetben jobbára a rendezés vagy a forgatókönyv hagy némi kívánnivalót maga után.
Ami a Szívörvényt illeti, egy a futószalagról leemelt romantikus drámák közül, ám kétségtelenül magasabb minőséget képvisel legtöbb „pályatársánál”. Buddy Amaral sikeres reklámcég-tulajdonos a repülőtéren várakozva megismerkedik Greggel, és furcsa ötlettől vezérelve neki adja a Los Angelesbe szóló repülőjegyét.
 
A sors iróniája azonban, hogy a repülőgép nem sokkal a felszállás után lezuhan. A társaság mindent megtesz, hogy visszaszerezze az utasok bizalmát, s felkérik Buddy cégét egy megnyerő reklámfilm készítésére. Ám a lelkiismeret-furdalástól gyötört Buddyt a reklámfilm sikere nem nyugtatja meg, szeretné megismerni az elhunyt családját. Arra azonban nem számít, hogy az özvegy Abby felettébb vonzó jelenség.
kirsch
2009.07.08
|
Bounce
amerikai filmdráma, 106 perc, 2000
Rendező:

Don Roos

Színész:

Ben Affleck
(Buddy Amaral)

Gwyneth Paltrow
(Abby Janello)

Tony Goldwyn
(Greg Janello)

Alex D. Linz
(Scott Janello)

David Dorfman
(Joey Janello)

Natasha Henstridge
(Mimi Prager)

Jennifer Grey
(Janice Guerrero)

Caroline Aaron
(Donna)

Joe Morton
(Jim Willer)

(3 kép)


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.