A Holló

est.hu:
9/10
|
olvasói
9/10 (6)
„- Ne mozdulj vagy meghalsz! – Én már meghaltam.” Az események tükrében ugyebár mindezt felfoghatjuk a filmtörténet legbizarrabb párbeszédjének is. Azonban nem Brandon Lee halála volt az egyetlen morbid esemény a forgatás során.
A Budapest TV-s léleklátók, rontáslevevők és egyéb kistérségi jedi mesterek tevékenységét igazolandó, az ifjabb Lee apjához hasonlóan a forgatás ideje alatt vesztette életét. Más kérdés, hogy az alkotók Brandon karakterét képesek voltak a technika segítségével feltámasztani. Emellett a városi legendák szerint a forgatást megannyi megmagyarázhatatlan baleset, tűzeset és serülés nehezítette. 
 
Eric Dravent, a fiatal rockzenészt az Ördög Éjszakáján menyasszonyával együtt brutálisan meggyilkolják. Pontosan egy évvel később Eric egy rövid időre visszatér az élők sorába, hogy valóra váltsa a Holló legendáját: néhányan azok közül, akik értelmetlen halált haltak, lehetőséget kapnak arra, hogy bosszút álljanak, és lelkük végre nyugalomra leljen. 
kirsch
2009.11.20
|
The Crow
amerikai akciófilm, 100 perc, 1994
Klipesített akciómozi a Halloween-éji mészárlásról. Brandon Lee az életével fizetett a film sikeréért.
Színész:

Brandon Lee
(Eric Draven)

Michael Wincott
(Top Dollar)

David Patrick Kelly
(T-Bird)

Ernie Hudson
(Albrecht)

Ling Bai
(Myca)

Anna Levine
(Darla)

Jon Polito
(Gideon)

Tony Todd
(Grange)

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Szo
28
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Szo
28
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.