A fiatalkorú

olvasói
(0)
Egy 16 éves fiú szörnyű bűntettet követ el; meggyilkol egy gondjaira bízott, értelmi fogyatékos kisfiút. Leland P. Fitzgerald a fiatalkorúak fegyintézetébe kerül, ahol nevelőtanára, Pearl Madison azonnal felismeri, hogy nem szokványos bűnelkövetőről van szó.
Leland egy sikeres író fia, aki maga is rendkívüli elme, aki azonban mások számára érthetetlen módon fejezi ki magát. Miért követte el a gyilkosságot? Mindenki kedves, szelíd srácnak ismerte. Miközben a Lelanddel folytatott beszélgetések nyomán feltárulnak a borzalmas végkifejlethez vezető események, azt is nyomon követhetjük, a tragédia hogyan változtatja meg az érintettek egymáshoz való kapcsolatát. 
 
Ryan Gosling (Drive - Gázt!; Fél Nelson) alakítja a címszerepet Matthew Ryan Hodge író-rendező 2003-as filmjében, amelynek további szerepeit Don Cheadle, Kevin Spacey, Jena Malone, Michelle Williams és Chris Klein játsszák.  
2014.03.19
|
United States of Leland
amerikai filmdráma, 105 perc, 2003
Színész:

Don Cheadle
(Pearl Madison)

Kevin Spacey
(Albert T. Fitzgerald)

Sherilyn Fenn
(Mrs. Calderon)

Ryan Gosling
(Leland P. Fitzgerald)

Chris Klein
(Allen Harris)

Martin Donovan
(Harry Pollard)

Jena Malone
(Becky Pollard)

Lena Olin
(Marybeth Fitzgerald)

Michelle Williams
(Julie Pollard)

(22 kép)


Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.