A fiatalkorú

olvasói
(0)
Egy 16 éves fiú szörnyű bűntettet követ el; meggyilkol egy gondjaira bízott, értelmi fogyatékos kisfiút. Leland P. Fitzgerald a fiatalkorúak fegyintézetébe kerül, ahol nevelőtanára, Pearl Madison azonnal felismeri, hogy nem szokványos bűnelkövetőről van szó.
Leland egy sikeres író fia, aki maga is rendkívüli elme, aki azonban mások számára érthetetlen módon fejezi ki magát. Miért követte el a gyilkosságot? Mindenki kedves, szelíd srácnak ismerte. Miközben a Lelanddel folytatott beszélgetések nyomán feltárulnak a borzalmas végkifejlethez vezető események, azt is nyomon követhetjük, a tragédia hogyan változtatja meg az érintettek egymáshoz való kapcsolatát. 
 
Ryan Gosling (Drive - Gázt!; Fél Nelson) alakítja a címszerepet Matthew Ryan Hodge író-rendező 2003-as filmjében, amelynek további szerepeit Don Cheadle, Kevin Spacey, Jena Malone, Michelle Williams és Chris Klein játsszák.  
2014.03.19
|
United States of Leland
amerikai filmdráma, 105 perc, 2003
Színész:

Don Cheadle
(Pearl Madison)

Kevin Spacey
(Albert T. Fitzgerald)

Sherilyn Fenn
(Mrs. Calderon)

Ryan Gosling
(Leland P. Fitzgerald)

Chris Klein
(Allen Harris)

Martin Donovan
(Harry Pollard)

Jena Malone
(Becky Pollard)

Lena Olin
(Marybeth Fitzgerald)

Michelle Williams
(Julie Pollard)

(22 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.