Egy gyilkos agya

est.hu:
8/10
|
olvasói
6/10 (3)
A minap összeszorult a szívem, mikor egy partra vetett dugongot pillantottam meg egy amerikai bulvár honlapon. Tüzetesebb vizsgálódás után aztán rá kellett jönnöm, hogy csupán Val Kilmer legfrissebb paparazzi-fotóival van dolgom.
Bizony, borítékolhatjuk, hogy emberünk a Schobert-házaspár egyetlen hollywoodi mutációjával sem áll kapcsolatban, ugyanakkor nem szívesen szöszmötöl az élelmiszerek szénhidrát-tartalmának felmérésével. Tény, továbbá, hogy hősünk metamorfózisa már ebben, a buta című, ám teljességgel vállalható thrillerben kezdetét vette. 
 
Harris, az FBI tisztje egy csapat ügynökjelöltet oktat a sorozatgyilkosok pszichológiai személyiségrajzának technikájáról. A profilkészítés meglehetősen elvont tudomány, ezért Harris úgy gondolja, egy kis gyakorlati tréning sokat segítene diákjain. Az ügynöktanoncokkal együtt felkerekedik hát, hogy az FBI egy külvilágtól elzárt szigetén egy szimulált gyilkossági ügy segítségével gyakorolhassák a tanulók a profilalkotás folyamatát. A gyakorlat azonban túl jól sikerül: valaki ugyanis sorra gyilkolja a diákokat. 
kirsch
2010.02.04
|
Mindhunters
amerikai-angol-holland akciófilm, 104 perc, 2004
Rendező:

Renny Harlin

(6 kép)


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.