Rémségek könyve

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
A legenda szerint, ha éjfélkor a tükör előtt állva háromszor kimondjuk az „szesztilalom” kifejezést, rövidesen eljön értünk valamely neves hatvanas operettszínész, hogy bosszút álljon. (Valamint hogy elejét vegye a jelenség bekövetkeztének.)
Nos, a rettegett Bloody Mary is hasonló elven működik. És míg a hazai gimnazisták csak bárpultba kapaszkodva emlegetik az ominózus nevet (és kizárólag koktélakció idején), néhány baromarcú amerikai középiskolás egy elfüggönyözött szobában teszi ugyanezt. 
 
Mindeközben egyetemi professzoruk gőzerővel munkálkodik azon, hogy bebizonyítsa a városi legendák valótlanságát. Ám míg a Mentosra benyelt Coca-Cola ártalmatlanságát pl. sikerrel tudja demonstrálni, Bloody Mary esetében nem jár sikerrel. Ugyanis azon tinik esetében, akik kipróbálták a fent említett szeánszot, váratlanul krónikus vérveszteség lép fel. 
kirsch
2012.12.03
|
Urban Legend - Mixed Culture
amerikai horror, 96 perc, 1998
Rendező:

Jamie Blanks

Színész:

Jared Leto
(Paul Gardener)

Alicia Witt
(Natalie Simon)

Rebecca Gayheart
(Brenda Bates)

Tara Reid
(Sasha Thomas)

Robert Englund
(William Wexler)

Michael Rosenbaum
(Parker Riley)

Loretta Devine
(Reese Wilson)

Joshua Jackson
(Damon Brooks)

Danielle Harris
(Tosh Guaneri)

(12 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.