Tisztességtelen ajánlat

est.hu:
7/10
|
olvasói
8/10 (12)
Nos, akadt film, melyben Demi Moore-ért hajlandó lettem volna hétszámjegyű vagyont ajánlani. Mondjuk az amúgy teljességgel nézhetetlen Sztriptízben, feltéve, ha az összeg valamiféle közép-afrikai fizetőeszközben lett volna értendő.
Persze mindez csupán műmájer sznobéria részemről, azt azonban mindenkinek be kell látnia, hogy egymillió dollárt barátok közt sem ér a szóban forgó művésznő külseje. Azonban egy rendező és forgatókönyvíró által teremtett fiktív világban akad olyan tenyérbemászó milliomos strici, aki hajlandó ennyit ajánlani érte. 
 
Persze a történet korántsem ilyen egyszerű, hősnőnk ugyanis boldog házasságban él férjével. A probléma csupán annyi, hogy előzőleg tetemes mértékű adósságot halmoztak fel, ugyanakkor a Las Vegas-i kaszinókban sem környékezi meg őket a szerencse. A dilemma tehát adott: totális tönkremenetel, vagy prostitúció luxus kivitelben? 
kirsch
2010.03.03
|
Indecent Proposal
amerikai romantikus filmdráma, 108 perc, 1993
Rendező:

Adrian Lyne

(10 kép)


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.