Húsevő

est.hu:
4/10
|
olvasói
6/10 (5)
Egzotikum, borzongás, halálközeli élmény és némi természettudomány, háborús izgalom, csinos nők és izmos férfiak! Kell ennél több egy hétfő estére?
Ha még egy kis woodoo-t és herpetológiát is hozzáteszünk a robbanékony keverékhez, akkor – főleg azoknak, akik tudják, mi is az a herpetológia. Hüllőtanról van szó, ugyanis a címbéli húsevő egy hatalmas krokodil, akit a helyiek csak Gustave-nak hívnak, mármint azok, akik túlélték a vele való találkozást – mellesleg valóban létezik egy hasonló krokodil, így a filmesek állítása, mely szerint megtörtént eseményekből merítettek, valamennyire megalapozott. Gustave ugyanis már vagy 300 embert ölt meg a közép-afrikai Burundiban, ám amikor egy fehér politikai aktivistát fogyaszt el, végre teljesül álma és bekerül a tévébe. Egy amerikai forgatócsoport érkezik ugyanis a polgárháború dúlta országba, hogy megtalálják, lefilmezzék és elkapják a hírhedt emberevő szörnyet, a majd nyolcméteres óriáskrokodilt.
 
De az óriási szörnyeteg amilyen hatalmas, olyan gyors és kiszámíthatatlan, és tökéletesen álcázza magát, így megindul a visszaszámlálás, hogy ki is élje túl a kalandot egészen a stáblista kiírásáig. A Húsevőt aligha fogják Oscar-díjra jelölni, de rendkívül izgalmas darabról van szó, és a készítők voltak olyan rutinosak, hogy a krokit csak villanásokra mutassák meg, tudván, hogy amit nem látunk, attól jobban félünk. De az óriáshüllő mellett is van kitől félni, hisz a sötét hutu lázadók legalább olyan kegyetlenek, mint a leendőbeli XXXL-es méretű Luis Vuiton táska – de ha Dominic Purcell (Szökés) rezzenéstelen arcát látjuk, tudhatjuk, hogy nincs mitől tartanunk.

Forrás: Est.Tv Magazin
2008.06.27
|
(7 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
08:55
Nicky, Ricky, Dicky és Dawn
IV. évad, 402. rész: Nicky, Ricky, Dicky, és BeyDawnce
09:20
Game Shakers
I. évad, 116. rész: A Görl Páör Díj
09:45
Egy csipetnyi bűvölet
II. évad, 203. rész: Csak azért is Chuck
10:15
Alviiin!!! és a mókusok
II. évad, 223. rész: Elmondom, Hogy Történt / Zombi Invázió
10:45
Alviiin!!! és a mókusok
II. évad, 224. rész: A Nyári Tábor / A Hantagép
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.