A Ted Bundy sztori

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
Néhányan bizonyára emlékeznek a Bárányok hallgatnak ominózus jelenetére, amikor a begipszelt kezű Buffalo Bill megkéri az arra sétálgató kishölgyet, hogy segítsen furgonja rakodóterébe pakolni egy jól megtermett bútordarabot. Majd a művelet végeztével hálából leüti a gyanútlan lánykát.
Nos, a kegyetlen tréfa – melyet egy alkalommal a Barátok közt alkotói is elsütöttek sokak bánatára – eredetileg bizonyos Ted Bundytól eredeztethető, aki többek között ezzel a módszerrel csalta csapdába áldozatait. Dr. Lecter híján két évbe telt, mire rendőri kézre került, ez idő alatt több mint 30 áldozattal gyarapította meg bűnlajstromát. Legalábbis ennyit sikerült rábizonyítani. 
 
A megnyerő külsejű Ted mindemellett tisztes családapa volt, sőt egy alkalommal kitüntetésben is részesült, amiért kimentett a vízből egy fuldokló kissrácot. Ugyanakkor – lévén, hogy pszichológiából kiváló eredményeket produkált az egyetemen - nem kevés igazságalapot szolgáltatott az abbéli szóbeszédeknek, mely szerint a legsúlyosabb elmebetegek a lélekbúvárok között keresendők. 
kirsch
2009.10.05
|
The Stranger Beside Me
amerikai-kanadai filmdráma, 120 perc, 2003
Rendező:

Paul Shapiro

(2 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.