Rémségek könyve 2. – A végső vágás

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
Az előző részben ugyebár kiderült, hogy az eszkimókabátos rém nem más, mint a (spoiler alert!) hínárhajú, macskaszemű buksza, aki női mivolta ellenére egy fehérorosz favágó fizikumával zsigerelte ki a tehetségtelenebbnél tehetségtelenebb filmművészeti főiskolásokat.
Hasonszőrű előzmények után egy 16. életévét betöltött, épeszű embert ugyebár csak phenjani javítóintézetekben használatos eszközökkel lehetne rávenni a második rész megtekintésére, kivéve persze, ha a néző - ezen sorok írójához hasonlatos módon - kínzó kényszert érez mindennemű horrorgagyi megtekintésére.
 
Mert ugyebár a nagykönyv szerint ennek az epizódnak illenék még elődjénél is silányabb színvonalat hozni. Csakhogy az alkotók csodával határos módon mégis kihozták magukból a maximumot. Pechjükre tették mindezt egy olyan műfajban, amely kizárólag azokra tud az újdonság erejével hatni, akik John Carpenter Halloweenje óta egy amish közösségben tengetik mindennapjaikat. 
 
Az Alpine Egyetem filmszakán gyilkos verseny veszi kezdetét a diákok között. A legjobb végzős vizsgafilm készítője átveheti a Hitchcock-díjat, a díjazottat pedig tárt kapukkal várja Hollywood. Amy bátran néz a kihívás elé, ám munkakedvét némileg lelohasztha, hogy egy vívómaszkos idegen a stábon kezdi köszörülni teleshopos csontozókését.  
kirsch
2009.09.09
|
Urban Legends: Final Cut
amerikai-kanadai horror, 95 perc, 2000
Rendező:

John Ottman

(5 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.