Gyilkosság másodállásban

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
Daryl Hannah, mint fütyörésző félszemű kórházi nővérke olyannyira hathatós karakternek bizonyult, hogy még a Kill Bill bemutatásának évében ajánlatot kapott még egy esztétikus külsejű bérgyilkosnő megformálására.
Ez önmagában azonban még nem ok a lelkendezésre, a jelek szerint ugyanis a kishölgy továbbra sem rúgta ki tévéfilmes karrierek beindítására specializálódott ügynökét. Ez ugyanis egy klasszikus költséghatékony thriller. 
 
Vernon, a bérgyilkos szervezet feje nem nézi jó szemmel, hogy egyik legjobb embere, a szó szerint halálosan gyönyörű C.J. March a visszavonulást fontolgatja. A lány azonban nem olyan munkára szerződött, ahol egyszerűen beadhatja a felmondását. Saját magára mondaná ki a halálos ítéletet, ha nem vállalná el az utolsó ügyet, amivel Vernon megbízza. A célpont egy drogkereskedő, aki nem tartotta be az utca íratlan szabályait. Meg kell halnia. A bérgyilkosnő nem tétovázik, azt gondolja, hogy ezúttal is egy szokásos meló várja, de tévednie kell. 
kirsch
2011.02.28
|
The Job
amerikai akciófilm, 79 perc, 2003
Rendező:

Kenny Golde

(4 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.