Télapu 3.: A szánbitorló

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
Jesszusom, kezdődik! Mármint a családi vígjátékok kerek egy hónapos királysága. Tetszenek tudni, mikor egy valamirevaló mizantróp kizárólag ördögűzős horrorfilmeket nézne, fényévekre a vendégseregtől és a visítozó gyerekektől.
Még ennek ellenére is szívesen folytatnám a szóban forgó filmmel kapcsolatos értekezésemet úgy, hogy „Szerencsére azonban a Télapu 3…”, de sajnos képtelen vagyok. Tudniillik, ez az alkotás tökéletesen beleillik a bevezetőben említett művek garmadájába. 
 
Jó néhány éve, hogy Scott Calvinből egy szerencsétlen baleset eredményeként Télapu lett. Jól érzi magát a piros ruhás ajándékosztó szerepében, jól kijön a rénszarvasokkal, a manókkal, és azt sem bánja, ha néha egy-két problémát kell megoldania az Északi Sarki játékgyárban. Csakhogy a gonosz Zúzmara Jack szemet vetett a munkájára. Ördögi tervet eszelt ki és mire kedvenc Télapunk kettőt pislog, máris a múltban találja magát, miközben Jack bújik Télapu-szerelésbe. Scott azonban felveszi a kesztyűt és a barátai segítségével megpróbálja visszaszerezni az "állását", hogy megmentse a karácsonyt. 
kirsch
2010.12.03
|
The Santa Clause 3: The Escape Clause
amerikai családi vígjáték, 98 perc, 2006
Rendező:

Michael Lembeck

Színész:

Tim Allen
(Scott Calvin / Télapu)

Elizabeth Mitchell
(Carol)

Eric Lloyd
(Charlie)

Judge Reinhold
(Neil Miller)

Wendy Crewson
(Laura Miller)

Spencer Breslin
(Curtis)

Martin Short
(Zúzmara Jack)

Liliana Mumy
(Lucy Miller)

Abigail Breslin
(Trish)

(9 kép)


Filmek a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.