Ember tervez

est.hu:
8/10
|
olvasói
(0)
Anno bizony Reese Witherspoon is feltűnt klasszikus B-mozikban, persze Angelina Jolie-val és Jennifer Anistonnal ellentétben az ő filmográfiájában nem találhatók Cyborg 2. vagy Gyilkos kobold-kaliberű élénk szégyenfoltok.
Sőt, tévéfilmes szinten voltaképpen egy nagyon is nézhető thrillerrel van dolgunk. Persze a csalódást elkerülendő, jobban tesszük, ha a világmegváltás motívumáról ezennel elfeledkezünk. 
 
Két régi egyetemi jó barát egy ferde éjszakán feleleveníti a régi szép időket. Bryce életművész, jóképű és mindig van pénze. Nick apja halála után csinos örökséget tudhat a magáénak. Hozzájuk csapódik a szépséges Lissa, aki szintén el akar menni a városból, csak még a támogatóját várja. A lánnyal töltött éjszaka után Bryce kétségbeesetten hívja a barátját: Lissa fiatalkorú és feljelentéssel fenyegetőzik. Nick az egyetlen ember, akihez fordulhat. De vajon mennyibe kerül ez a baráti segítség? 
kirsch
2010.06.30
|
Best Laid Plans
amerikai krimi, 92 perc, 1999
Rendező:

Mike Barker

Színész:

Alessandro Nivola
(Nick)

Reese Witherspoon
(Lissa)

Josh Brolin
(Bryce)

Gene Wolande
(ügyvéd)

Rocky Carroll
(seggfej)

Terrence Howard
(Jimmy)Filmek a TV-ben
H
24
K
25
Sze
26
Cs
27
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
24
K
25
Sze
26
Cs
27
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.