A Mars szelleme

est.hu:
5/10
|
olvasói
8/10 (2)
Carpenter bácsi érdemeit kár is lenne vitatni, tény azonban, hogy egy ideje már – és erre talán a legjobb példa a Halloween – Feltámadás forgatókönyve – az időskori szenilitás egyértelmű jelei mutatkoznak egykor zseniális munkásságán.
Ez a mű – mely utolsó jelentősebb rendezésének mondható – leginkább olyan, mintha a regionális tévék éjszakai műsorsávjára szakosodott filmesek dobták volna össze egy szürreális hétvége alatt. Tehát megtekintése csak azon nézőknek ajánlott, akik már rég elfelejtették, hogy valaha egy Halloween és egy 13-as rendőrőrs ostroma is kikerült a mester kezei közül. 
 
2025: az emberiség egy része a Marsra költözött és óriási bányákat létesített. Melanie Ballard rendőrhadnagy és csapata egy igen veszélyes bűnöző, a Pusztítóként emlegetett James Williams nyomába ered, ám hamarosan még rettenetesebb ellenféllel kell szembenéznie: egy lemészárolt Mars-béli hadsereg szellemkatonái megszállják a földről érkezettek testét, hogy új alakban harcoljanak birodalmuk, a Mars bolygó visszafoglalásáért. 
kirsch
2010.11.10
|
Ghosts of Mars
amerikai akciófilm, 88 perc, 2001
Rendező:

John Carpenter

Színész:

Natasha Henstridge
(Melanie Ballard)

Ice Cube
(James Williams)

Jason Statham
(Jericho Butler)

Clea DuVall
(Bashira Kincaid)

Pam Grier
(Helena Braddock)

Joanna Cassidy
(Whitlock)

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
Cs
29
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
Cs
29
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.