Vészjelek

est.hu:
4/10
|
olvasói
6/10 (3)
Az ún. misztikus thriller műfaja felettébb közel áll a szívemhez, ebben az esetben viszont a film legnagyobb rejtélye a következő: miféle fantáziát láttak az alkotók az M. Night Shyamalan-féle Jelek zs-kategóriás bravúr-adaptációjában?
Elvégre, ha őszinték akarunk lenni, beláthatjuk: már az eredeti alkotás esetében sem túl sok esély van rá, hogy megmaradjon az örökkévalóságnak. Erre egyesek nem átallnak leszállítani az ominózus mű Billy Zane-nel súlyosbított diétás verzióját. 
 
Layne Vossimer most végezte el az egyetemet villamosmérnöki diplomával, de ambícióit lehűti kedvenc unokatestvérének, Joe-nak halálhíre. Layne megtudja, hogy Joe a végrendeletében ráhagyta a tanyáját. Layne úgy dönt, felújítja a régi farmot, eladja, és vesz egy lakást a városban. A tervet tett követi, Layne meghívja legközelebbi barátait két hétre, hogy segítsenek neki helyrehozni a birtokot. Az első napon különös mintát fedeznek fel a ház melletti szántóföldön… 
kirsch
2010.06.22
|
Silent Warnings
amerikai filmdráma, 87 perc, 2003
(1 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.