Bingo

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
Bármekkora állatpajtás is vagyok, a Cujo c. Stephen King adaptáción kívül aligha tudnék kutyás filmet említeni, mely ne tenné próbára toleranciaszintemet. Ennek legfőbb oka ugyebár, hogy a hasonszőrű alkotások túlnyomó többsége ún. családi vígjáték, vagy olyan műfajú film, melyre ifjúságvédelmi okokból kifolyólag nem szeretnék kitérni.
Ebben az esetben azonban olyan tündéri ebbel állunk szemben, aki mindennemű ellenérzésünket semmissé teszi. Bingo mellesleg hivatásos mutatványos, és bármily nagy sikere is van a porondon, a rossz bánásmód következtében úgy dönt, meglép a cirkuszból.
 
Az erdőben összetalálkozik Chuckie-val, a kissráccal. Mély barátság szövődik közöttük, ám Chuckie-nak rejtegetni kell Bingót, a szülei ugyanis nem szívlelik a kutyákat. Mikor Chuckie apja új állást kap, a család elköltözik. Az árván maradt Bingó – a’ la Lassie - elindul, hogy átvágva Amerikán, megtalálja kedves barátját.
kirsch
2009.10.02
|
Bingo
amerikai vígjáték, 82 perc, 1991
Rendező:

Matthew Robbins

Színész:

Cindy Williams
(Natalie Devlin)

David Rasche
(Hal Devlin)

Robert J. Steinmiller Jr.
(Chuckie Devlin)

Kurt Fuller
(Lennie)

(2 kép)


Filmek a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
P
22
Szo
23
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
P
22
Szo
23
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.