Edison

est.hu:
6/10
|
olvasói
5/10 (1)
Justin Timberlake az az előadó, akinek köszönhetően nagy gyakorisággal mormolok imát a hanyagul rögzített színpadi reflektorokért felelős felsőbb erőkhöz. Ennek dacára el kell ismernem, hogy korántsem tehetségtelen színész.
Ettől függetlenül a film nagyobbat bukott, mint Hajas László a Nemzeti vágtán. Jóllehet, a kizárólag DVD-s megjelenés sokkal inkább írható a rendező, mint sem a színészgárda számlájára. 
 
Edison, a metropolis ígéretes terep a kezdő és ambiciózus újságírónak, Josh Pollacknak, aki a szamárlétra legalján kezdi a pályát. A Heights Heraldnál dolgozik és egy nap belebotlik az Ügybe: a rendőrségi korrupcióra akar fényt deríteni. Nem tudja, milyen darázsfészekbe nyúl: nem csak ő válik kiszemelt áldozattá, hanem főnöke, Moses Ashford. Ashford kirúgja Pollackot, ami nem elaltatja az ügyet, hanem még inkább motiválja. 
kirsch
2010.02.15
|
Edison
amerikai thriller, 95 perc, 2005
Rendező:

David J. Burke

Színész:

Morgan Freeman
(Mosca Ashford)

Kevin Spacey
(Wallace)

Justin Timberlake
(Josh Pollack)

LL Cool J
(Deed)

Dylan McDermott
(Lazerov)

John Heard
(Tilman)

Cary Elwes
(Reigert)

Roselyn Sanchez
(Maria)

Damien Dante Wayans
(Isiaha)

(5 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.