High School Musical 3. - Végzősök

est.hu:
5/10
|
olvasói
9/10 (70)
A nagy sikerre való tekintettel a Szerelmes hangjegyek-, azaz a High School Musical-széria harmadik darabja a televízió-képernyők helyett ezúttal a mozikban landol - nemcsak az Államokban, hazánkban is.
Míg az első HSM-opus a Grease tini verziója volt a dalos pacsirta kontra kosaras csávó énjével küzdő főhőssel és az ő szívét megdobogtató szolid, jó kislány főhősnővel (akik ha nem is a nyári, de a téli iskolai szünetben ismerkedtek meg egymással), addig a második részben az intrikus vonalat vitték tovább (a szerelmespárt megpróbálja szétválasztani egy női vetélytárs). A High School Musical 3-ban pedig még nagyobb a krízis, hiszen - némi Amerikai pite-csavarral - hőseinknek azzal kell szembesülniük, hogy a gimnázium befejezése után más-más főiskolán tanulnak majd tovább. Frusztrációjukat enyhítendő - a szokásos csapattal, a Vadmacskákkal karöltve - előadnak hát egy musicalt a sulibálon, ami nekünk, nézőknek tíz vadiúj dalt jelent; mi lehetne ennél szupibb? 
 
A High School Musical-jelenség körül akkora kultusz alakult ki (nálunk, Magyarországon is, ahol egy nappal a világpremier előtt kerül a mozikba a film), hogy teljesen mindegy, mit tartunk róla, milyen kritikát fogalmazunk meg vele kapcsolatban, egy pontosan körülhatárolható célcsoport így is, úgy is feltételek nélkül imádni fogja - a többiek pedig inkább nézzék meg még párszor a Grease-t! És ugye azt mondanunk sem kell, hogy természetesen jön a negyedik rész is - igaz, egészen új szereposztással, és fájdalom, ismét csak a tévében. 
firkász
2008.10.09
|
High School Musical 3: Senior Year
amerikai musical, 100 perc, 2008
Két tévéfilm után most a vásznon csodálhatjuk az immár végzős diákok énekszámait és táncjeleneteit. Gaudeamus igitur...
Rendező:

Kenny Ortega

Színész:

Zac Efron
(Troy Bolton)

Vanessa Anne Hudgens
(Gabriella Montez)

Corbin Bleu
(Sharpay Evans)

Ashley Tisdale
(Chad Danforth)

Lucas Grabeel
(Ryan Evans)

Olesya Rulin
(Kelsi Nielsen)

Bart Johnson
(Jack Bolton)

Alyson Reed
(Ms. Darbus)

Matt Prokop
(Jimmie Zara)

Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2008. október 23.
(6 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.