Bronco Billy

est.hu:
7/10
|
olvasói
(0)
A cím alapján csak az nem asszociálna westernre, akit nem egész fél perce vertek fejbe izomból egy kézisúlyzóval. Főként, ha azt is tudja, hogy bizonyos Clint Eastwood a mű főszereplője. (Ugyanakkor rendezője is.)
A Bronco Billy azonban csak érintőlegesen western, melyben kristálytisztán érződik: az öregtől nem áll(t) távol az önirónia intézménye. Itt ugyanis előszeretettel gúnyolja ki  
 
Bronco Billy vándorcirkuszával járja az országot. Bár nem veti föl a pénz, boldog, hogy abból élhet, amihez kedve van. Vadnyugati show-ja leginkább a gyerekeket vonzza. Ők még maradéktalanul élvezik Billy mesterlövész mutatványait és Nagy Sas törzsfőnök csörgőkígyótáncát. Ám a legnagyobb gond megfelelő lányt találni a veszélyes baltadobó számhoz, mert mindig elszökdösnek. Hamarosan hozzájuk csapódik Antoinette, akit faképnél hagyott a gengszter férje. Kezdetben ki nem állhatják egymást Billyvel, azután szerelembe esnek. Senki sem sejti, hogy a lány azonos a keresett milliomos csemetével. 
kirsch
2011.04.07
|
Bronco Billy
amerikai kalandfilm, 110 perc, 1980
Rendező:

Clint Eastwood

Színész:

Clint Eastwood
(Bronco Billy)

Geoffrey Lewis
(John Arlington)

Sondra Locke
(Antoinette Lily)

Bill McKinney
(Lefty LeBow)

Scatman Crothers
(Doc Lynch)

Sam Bottoms
(Leonard James)

William Prince
(Edgar Lipton)

(7 kép)


Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
P
2
Szo
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
P
2
Szo
3
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.