A Quantum csendje

est.hu:
6/10
|
olvasói
7/10 (8)
A Casino Royale-ban újjáformált James Bond-sorozat következő darabja tétovázás nélkül az akcióra erősít rá.
Rendhagyó módon az új Bond-film cselekménye ott kezdődik, ahol az előzőé abbamaradt: James Bondot a szeretett nő halála miatti bosszú hajtja - természetesen őfelsége titkosszolgálata iránti elkötelezettsége mellett -, hogy alaposan a körmére nézzen annak a titokzatos, mindenhová elérő kezű szervezetnek, amely ezúttal egy bolíviai sivatagot készül privatizálni.
 
Tekintve a Daniel Craig-féle Bond nyers stílusát, a titkos ügynök legendás eleganciájának és angolos humorának csupán az árnyéka után integethetünk tétován, és kapkodhatjuk a fejünket az akciójelenetek gyors montázsain, amelyek a filmet nyitó autós üldözésben, majd az azt folytató gyalogos hajszában lenyűgöző hatásúak, máskor viszont nehezen követhetőek. Marc Forster rendező (Szörnyek évadja; Papírsárkányok) és a sorozat producerei, úgy tűnik, most már filmről filmre újítanak, most a tempót pörgették fel iszonyatosan, az akciók között alig hagyva helyet arra a sok másra, ami miatt Bondot majd’ fél évszázadon keresztül szeretni lehetett. 
 
 
Kiadás: Magyar, angol DD 5.1-es hang, magyar felirat a filmhez, az extrákhoz magyar felirat nincs, csak 13 más nyelven. Az extrák közt fő tétel a 25 perces, a sorozatban megszokott színvonalú werkfilm. Ezt követi pár apróbb szösszenet a film készítésének egyes mozzanatairól (itt kiemelendő a David Arnold zeneszerzővel készült filmecske), előzetes, videoklip, illetve a film honlapjára a forgatáson készült mozgóképes blog több tucat munkatárs megszólalásával. 

Quantum of Solace, 2008, 102 perc, InterCom (16)
 
nelson
2009.03.30
|
Quantum of Solace
amerikai-angol akciófilm, 106 perc, 2008
Bond bácsi dühbe gurul, és megbosszulja a 21. részben elhunyt kedvese halálát.
Rendező:

Marc Forster

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2008. november 13.
(13 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.