Vágyak vonzásában

est.hu:
5/10
|
olvasói
10/10 (1)
Richard Gere esete a romantikus drámával… már-már borítékolható, hogy mindez felér egy arcba gyömöszölt kloroformos ronggyal. És ezen a helyzeten Sharon Stone sem feltétlenül tud változtatni, jelenleg ugyanis egy tisztes családanyát játszik.
Egyébiránt újfent remake-ről van szó, az eredeti, francia verzió 1969-ben látott napvilágot Az élet dolgai címmel. Persze, ez csak amolyan kötelező szolgálati közlemény volt, mely aligha emeli meg a mű élvezeti értékét. 
 
Vincent Eastman híres építész, feleségével, Sally-vel hozták létre cégüket. Megbízások, fogadások és egy gyönyörű kislány 16 éves házasságuk gyümölcse. Most azonban az álompár házassága zsákutcába jutott. Vincent szerelmes lett egy nagyon vonzó, fiatal, életvidám újságírónőbe, Olivia-ba. Gyakorlatilag vele is él, de az irodában nap mint nap együtt dolgozik Sally-vel. Ez próbára teszi mindhármuk idegrendszerét. De leginkább Vincent az, aki őrlődik a két nő között. Szakítson-e a múlttal és új élett kezdjen, vagy visszatérjen családjához? Aztán egy őrült éjszaka után hajnalban végre rádöbben mit kell tennie, de már késő... 
kirsch
2011.01.25
|
Intersection
amerikai filmdráma, 91 perc, 1994
Rendező:

Mark Rydell

Színész:

Richard Gere
(Vincent Eastman)

Sharon Stone
(Sally Eastman)

Jennifer Morrison
(Meaghan Eastman)

Lolita Davidovich
(Olivia Marshak)

David Selby
(Richard Quarry)

Martin Landau
(Neal)

Ron White
(Charlie)

Matthew Walker
(sebész)

(17 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.