Lángoló űr

est.hu:
4/10
|
olvasói
(0)
Vajon mit várjon a gyanútlan néző egy olyan sci-fitől, mely már címében meghazudtolja a fizika törvényeit? Ugyan a szürreális képzavar csupán a magyar változat munkatársainak agyszüleménye, a történet máris elegendő okot biztosít rá, hogy egészséges mértékű fenntartásokkal kezeljük a művet.
Míg a 80-as évekbeli tudományos-fantasztikus művek zöme szerint immár hiperintelligens Lehel hűtőgépek és Bosch szögbelövők rabigájában illene sínylődnünk a kopár Földön, addig a szóban forgó alkotás 2063-ra jósolja a nagy világégés eljövetelét. Eddigre érik be ugyanis annak a gyümölcse, hogy néhány léhűtő évtizedeken át képtelen volt elszeparálni a műanyag palackokat és két fokozattal alacsonyabb szinten működtetni a légkondit. Mindeközben a tudósok a legbárgyúbb mitológiai neveket viselő űrállomásokon gőzerővel dolgoznak bolygónk regenerálásán. Igen ám, csakhogy néhány kópé meglép a galaktikus sittről, és keresztülhúzza a szakemberek terveit. Így a helyi Kirk kapitányra hárul a feladat, hogy jobb belátásra bírja a hóhányókat.
kirsch
2009.06.22
|
Dead fire
kanadai akciófilm, 100 perc, 1997
Rendező:

Robert Lee

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.