Sötétkamra

est.hu:
7/10
|
olvasói
7/10 (5)
Robin Williams színészi nagyságát elismerem, több alkotását nagy engedékenységgel még kedvenc filmjeim sorába is felvehetném, mégis. Valamit nem tudok neki megbocsátani.
Vagy azt, hogy irgalmatlanul szőrös, vagy a nyálas gyerekfilmeket, vagy a felnőttként megint megnézett nanu-nanu-t, nem tudom. Tény, hogy évek óta inkább kerülöm a nevével fémjelzett filmeket, mert csak. Amikor viszont elolvastam ennek a filmnek a tartalmát, és elképzeltem őt a főhősnek, elkezdett izgatni a dolog.  
 
A sztori a következő: „Seymour egy nagyáruházban dolgozik, fényképeket nagyít. Yorkinék a kedvenc vásárlói. Már hat éve itt nagyíttatják a családi fotóikat, és ha ők rendelnek, Seymour minden képből kettőt készít: egyet magának tesz el. Mert úgy döntött, ezek az emberek az ő családja, és még ha nem is tudnak róla, ő Yorkinék Seymour bácsikája. Egyre közelebb kerül hozzájuk. Észrevétlen marad, de egyre többet tud róluk. Ártatlan arccal mosolyog, ha találkoznak, de a tervei már nem ártatlanok. Be akar kerülni a házukba, hogy megjutalmazza a jókat, és megbüntesse azt, aki hibázott...” Azt hiszem, hogy egy remek színész, akinek elveszett a tekintélye, ám szerzett egy remek történetet, megérdemli, hogy megnézzék. Úgy lesz. Jaj, most látom nincs HBO-m... 
háopépé
2005.07.08
|
One Hour Photo
amerikai krimi, 95 perc, 2002
"A gyorsfotóbolt magányos laboránsa mániákusan egy idillinek tűnő családra fókuszál. Robin Williams szokatlan szerepben. Mark Romanek, a legnagyobb sztárok házi kliprendezőjének legkevésbé sem klipes első filmje. A negatív hősének előhívása."
Rendező:

Mark Romanek

(11 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.