Slither - Féltél már nevetve?

est.hu:
6/10
|
olvasói
4/10 (3)
Lányos zavaromban egyetlen filmalkotást sem tudnék említeni, melyben a bolygónkba csapódó meteor bármiféle pozitív hozadékkal bírna a földlakók számára. Ugyanis ha az izzó égitest nem tarol le metropoliszokat, abban az esetben valami posványalsói amerikai farm közelében csapódik be, melynek következtében több helyi lakos rejtélyes módon kibeleződik.
Az ostoba vidékiek ugyanis azonnali menekülés helyett általában égető szükségét érzik, hogy a becsapódás helyszínére siessenek és bottal piszkálják meg az ott fellelhető ismeretlen eredetű organizmusokat. Mindeközben pedig hasonló bölcsességekkel traktálják egymást: „Jesszusom, ez az izé nem e világból való.” A zaklatott fél eközben két dolgot tehet: 1. - A helyszínen kizsigereli a kisvárosi tahót; 2. – Valamilyen úton-módon birtokba veszi a szervezetét, és arra készteti, hogy ő zsigerelje ki embertársait. Nos, esetünkben a második verzió érvényesül. Ennek következtében a szerető férj egyik napról a másikra elvetemült ámokfutóvá változik, a néző pedig egyre mókásabb haláleseteknek lehet szemtanúja.
kirsch
2009.07.09
|
Slither - Incisions
amerikai-kanadai horror, 92 perc, 2006
Rendező:

James Gunn

(7 kép)


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.