A csajok háborúja

est.hu:
6/10
|
olvasói
6/10 (64)
Azt akár személyes tapasztalatból is tudhatjuk, milyen kellemetlen szájízt képes okozni egyes menyasszonyoknál, ha meglátják valaki máson saját esküvői ruhájuk pontos mását. S ha két lagzit ugyanarra a helyszínre és időpontra tűznek ki, akkor aztán beindul a kőkemény aracsata.
Pedig Liv (Kate Hudson) és Emma (Anne Hathaway) gyerekkoruk óta a legjobb barátnők, és a lánykérés-esküvőiruha-vásárlás-tervezgetés során is végig kitartanak egymás mellett - egészen addig, amíg úgy nem hozza a sors (azaz egy szerencsétlen emberi mulasztás), hogy az esküvőszervező irodában mindkettejüknek a Plaza Hotelbe, ráadásul ugyanarra a napra és órára foglalnak időpontot. Mivel egyikük sem tud lemondani a hőn áhított álomesküvőről, elkezdődnek a piszkos kis játszmák, ocsmány trükkök - csupa olyan, amilyet a feldühödött nők művelnek a legjobban. 
 
Az jórészt egyéni ízlés kérdése, ki mennyire élvezi a csalárd módon történő felhizlalásból, egymás hajának és bőrének rút színekre való festéséből és egyéb nyalánkságokból álló háborúskodást, de A csajok háborújában ábrázolt legtöbb helyzet valóban szórakoztató. A két színésznő azonban nem erőlteti meg magát túlságosan, és pechjükre két sokkal jobb alakítás halványítja el játékukat: a Zene és szövegből ismert Kristen Johnstont és Bryan Greenberget az Első a szerelemből vétek ilyen mellékszerepekre pazarolni. További kínzó kérdés, ami felvetődik a komédia megtekintése után: mégis hogy tudott Kate Hudson előző filmje óta ilyen hatalmasra puffadt fejet növeszteni magának? 
fürkész
2009.01.22
|
Bride Wars
amerikai vígjáték, 100 perc, 2009
Két legjobb barátnő nagy bajba kerül, amikor kiderül, hogy egy napon kell esküdniük. Pazar vígjáték unatkozó milliomosoknak.
Rendező:

Gary Winick

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2009. január 29.
(15 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.