Gonosz falu

est.hu:
5/10
|
olvasói
5/10 (1)
Az Addams Family szigorú tekintetű kislánya, Wednesday ikonikus figurává vált a dark/gothic szubkultúra képviselői között. Az őt alakító kishölgy azonban a Cure és Bauhaus rajongók bánatára régen kinőtt az ominózus szerepből.
Mi azonban ezt nem feltétlenül bánjuk, Ricci kisasszony nem is mindig elsővonalas produkciókban tűnik fel. Mint ahogy ezúttal sem.  
 
Cassie amerikai turistalány egy angol faluban, ahol éppen egy ősi templomot tártak fel. A szenzációs felfedezéssel egyidőben két fiatal tragikus baleset áldozatává válik, Cassie túléli. A család, aki a balesetet okozta, magához veszi a gyógyuló lányt, aki emlékezetkieséssel küzd. Álmában furcsa figurák jelennek meg. Nem tudja, hogy a múltból jönnek látomásai, vagy a jövő hírnökei. Dan (Ioan Gruffudd), a szomszéd fiú érdeklődést mutat a lány iránt és segíteni akar gyógyulásában. A faluban is egyre titokzatosabb dolgok történnek. Mintha az elfelejtett templom az emberek összes szenvedélyeit összegyűjtő hely lett volna évszázadokon keresztül. 
kirsch
2010.10.19
|
The Gathering
amerikai-angol horror, 83 perc, 2002
Rendező:

Brian Gilbert

(6 kép)


Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Szo
17
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Szo
17
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.