Karate kölyök 3.

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
A hangalámondásos videofilm a nyolcvanas évek néven emlegetett történelmi félreértés-sorozat egyik legalapvetőbb vívmányának bizonyult. Az Amerikai Nindzsa mellett a Karate kölyök -sorozat is jelentős szerepet játszott abban, hogy a kungfu kultúra futótűzként terjedt a lakótelepi kisiskolások körében.
Mivel az Amerikai Bevándorlási Hivatal a második epizód után sem érezte égető szükségét, hogy Mr. Miyagit kitoloncolja az országból, az öreg mester újabb bonyodalmak elé néz tanítványa, Daniel oldalán. Az első részből megismert Zetor-arcú karateedző, Kreese ugyanis bosszút esküszik, miután iskolája a tornán megsemmisítő vereséget szenved tőlük. Felkeresi hát régi cimboráját, aki furmányos módon igyekszik tönkretenni Miyagi és Daniel barátságát.  
A Karate kölyök 3. nem más, mint egy kedvesen bárgyú történet kedvesen bárgyú befejezése. A lényeg, hogy még véletlenül se annak tudatában veselkedjünk neki, hogy John G. Avildsen rendezőt 1976-ban bizonyos Rocky c. művéért Oscar-díjjal jutalmazták. 
kirsch
2009.05.04
|
The Karate Kid 3
amerikai családi film, 104 perc, 1989
Színész:

Ralph Macchio
(Daniel LaRusso)

Pat Morita
(Kesuke Miyagi)

Thomas Ian Griffith
(Terry Silver)

Martin Kove
(John Kreese)

Robyn Lively
(Jessica Andrews)

Frances Bay
(Mrs. Milo)

(6 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.