Sugar Hill

est.hu:
7/10
|
olvasói
(0)
A harlemi gengszterek prototípusa a lowriderben lazuló feka, aki üdvözlés gyanánt egy komplett jeltolmács-kézikönyvet ad elő spanjának, majd Ice Cube Predator c. lemezére kokszot szipákol a kesztyűtartóról.
Ennek szofisztikáltabb változata a Keresztapa-trilógiába beleőrült, kifinomult dzsigoló, aki mit sem törődve az aktuális időszámítással, UZI helyett forgótáras géppisztollyal nyit tüzet ellenfelére. Persze mindeközben egy fröccsöntött Nagyboldogasszony figyeli a műszerfalról. Nos, Roemello Skuggs ez utóbbiak kasztját gazdagítja, célja pedig nem más, mint hogy bátyjával, Raynathan-nel karöltve irányítsák a harlemi drogkereskedelmet. Előbbiben idővel feléled a felelősségteljes családapa szelleme, ezért úgy dönt, végleg kiszáll a bizniszből, és családostól hagyja el a várost. Csakhogy eközben a heves vérmérsékletű báty kihúzza a gyufát a konkurens olasz maffiánál, és rövid idő alatt egy bandaháború kellős közepén találják magukat.
kirsch
2009.08.06
|
Sugar Hill
amerikai thriller, 123 perc, 1994
Rendező:

Leon IchasoIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.