Jack Hunter – A fáraó sírja

olvasói
5/10 (11)
Egy időben tévéfilmes körökben nagy keletje volt a hasonszőrű Tesco-gazdaságos Indiana Jones-sztoriknak. Az alkotók ugyanakkor a plágium vádakat elkerülendő, ravasz módon jóval korszerűbb kalapot húztak a főhős fejébe.
Ezen kívül azonban csak olyan eltérésekről számolhatunk be a Spielberg-Lucas istálló alkotásával szemben, melyek kimerülnek a produkcióra fordított összegek nagyságában. Ugye, nem kell fejtegetnem, merre mozdul el a mérleg… 
 
Jack Egyiptomban ismét találkozik Nadjával és kotnyeles szír segítőjükkel, Tariq-kal. Követik a rendelkezésre álló nyomokat, hogy megtalálják Akhenaton fáraó rejtett sírhelyét, mielőtt hataloméhes kalandorok kezébe kerülnének Ugarit elveszett kincsei. Az odavezető út tele van veszélyekkel és nehéz akadályokkal. Sokan szeretnék megszerezni maguknak a rendkívüli hatalommal bíró ókori ereklyéket és nem riadnak vissza erőszak alkalmazásától sem céljaik eléréséhez. Jacknek, Nadjának és Tariq-nak régi ellenségükön, Lettermanon kívül meg kell küzdeniük a korrupt egyiptomi rendőrökkel és egy titokzatos ellenféllel is. 
kirsch
2010.07.20
|
Jack Hunter and the Quest for Akhenaten's Tomb
amerikai kalandfilm, 91 perc, 2008
Színész:

Joanne Kelly
(Nadia Ramadan)

Thure Riefenstein
(Albert Littmann)

Ivan Sergei
(Jack Hunter)

Alaina Huffman
(Lena Halstrom)

Susan Ward
(Liz)

Tuncel Kurtiz
(Said)

Mario Naim Bassil
(Tariq)Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.