A senki gyermekei

est.hu:
8/10
|
olvasói
7/10 (3)
John Sayles érdekes fazon. Ha éppen nem a Piranhához vagy a Dzsungelháborúhoz hasonló bohóctréfák forgatókönyvét gépeli le, akkor művészi igényességű filmjeinek képsorain dolgozik. Úgy tűnik, van az a pénz, amiért korpásodik az ember haja.
No, de a zs-kategóriás világban véghezvitt ámokfutása mit sem von le művészi értékeiből, legalábbis amíg ilyen kaliberű filmeket is képes összehozni, addig elnézzük neki, hogy frappáns monológokat agyal ki a propellerszájú Dolph Lundgren számára. 
 
Hat amerikai nő, köztük a gyönyörű Skipper és Leslie egy dél-amerikai szállodában több hónapja vár arra, hogy a korrupt, bürokratikus hatóság végre engedélyezze számukra, hogy gyermeket adoptálhassanak. Nem barátnők, de egy szállodában laknak, együtt kénytelenek átvészelni a városban uralkodó szegénységet és felfedezni a nyomorúság mögött megbújó emberséget. 
kirsch
2010.03.08
|
Casa de los babys
amerikai-mexikói filmdráma, 95 perc, 2003
Rendező:

John SaylesIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.